witte loungebank met kussens

 

 Een van onze veel verkochte banken is Loungebank Louw

Achtergrond informatie.

De loungebank is gemaakt van geschaafde steigerplanken afgwerkt met dekkende beits in een moderne kleur.

Het ontwerp.

De bank bestaat uit twee stevige robuuste armleuningen en dankzij een brede zitting en goede rugleuning zit de bank heel comfortabel

De uitvoering.

Alle onderdelen worden voor montage voorzien van een grond- en afwerklaag. Door deze werkwijze kunnen we garanderen dat elk onderdeel de juiste bescherming tegen de weersinvloeden krijgt.
De bovenrand van de rugleuning wordt voorzien van een vlakke afwerking voor extra gemak en comfort

IMG_4203

De afwerking.

Na montage wordt het geheel voorzien van een laatste hoogwaardige afwerklaag. In de meeste gevallen is dit een vocht regulerende dekkende beits. Onder de bank zijn als extra bescherming hardhouten pootjes geplaatst.

Extra optie

Loungebank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Verder kunnen we de volgende opties bieden.
Bijpassende hocker in bijpassende kleur en gelijk aan zithoogte
Op maat gemaakt kussens van kwaliteits outdoor stoffen in diverse moderne kleuren.

                                                       IMG_4778

Schermafbeelding 2013-03-05 om 12.55.39

Sunproof Uni, stoffen collectie

Badkamermeubel

De vraag was een op maat gemaakt badkamermeubel van steigerhout.

Achtergrond informatie

Tussen twee wanden een “zwevend” badkamer meubel was de opdracht, uitgevoerd in een steigerhouten look.

Hiervoor hebben we een ladekast gemaakt van watervast MDF welke meerdere malen behandeld is en afsluitend afgelakt in een roomwitte kleur. Het ladesysteem is voorzien van softclose ladegeleiders. Met uitsparingen boven aan de lade zijn er geen hinderlijke grepen die in de weg zitten.

Na plaatsing is er een lijst rondom aangebracht waardoor het meubel aansluit op de al geïnstalleerde wastafel en beide wanden.

Meerdere afbeeldingen

 IMG_3167 IMG_3164

 

cultuurhuis

 

Een van onze eerste opdrachten was het maken van een aantal statafels voor een cultureel centrum.

Achtergrond informatie.

De opdrachtgever:

Twee passie volle mensen die een kerk verbouwen tot een cultuurhuis en muziekschool troffen wij aan, toen wij geheel vrijblijvend voor een gesprek een bezoek brachten aan een bouwplaats in een kerk. Voor de verhuur van de ruimte voor verschillende doeleinden was er dringend behoefte aan enkel statafels met extra mogelijkheden.

Het ontwerp.

Na een verhelderend gesprek zijn we met de volgende passend oplossing gekomen.

8 statafels met een kolompoot en een demontabel tafelblad, met als toevoeging een extra kleinere kolompoot om in combinatie met het tafelblad een eettafel te creëren.

De kolompoot van de statafel hebben we multifunctioneel gemaakt door ruimte te creëren voor een grote vaas. Hierdoor is de kolom al sokkel te gebruiken als extra aankleding tijdens receptie, ceremonies en exposities.

De uitvoering.

Het geheel is vervaardigt uit 18 mm MDF, waarbij we de kolommen in verstek gezaagd en verlijmd. Alle kolompoten zijn voorzien van stelpootjes zodat ze ook te gebruiken zij op de schuine vloer van het balkon in de kerk.

Het tafelblad is van 80 cm bij 80 cm is rondom voorzien van een extra rand voor een optisch dikker blad.

De kolommen zijn voorzien van een verdiepte bodem waardoor het mogelijk is om een grote vaas in de kolom te plaatsen waardoor de bloemen boven de sokkel uitsteken. Als extra optie is er een los deksel geleverd waardoor de sokkel als gebruikt kan worden als display van een beeld.

De afwerking.

Het geheel is rondom geschuurd en geplamuurd tot een schroefvrij en naadloos geheel. Voor de afwerking is gekozen voor een krasvaste twee componenten verf in de kleur roomwit.

De eigenaren van Cultuurhuis Odeon en wij van statafel op maat zijn zeer tevreden over deze multifunctionele statafels.

 

landal

Voor Landal Greenparks Rabbit Hill hebben we 3 statafels gemaakt in de kleuren wit en appeltjes groen.

achtergrond informatie

De basis van de statafels zijn nieuwe geschaafde steigerplanken, welke na het op maat zagen voor alle onderdelen rondom gefreesd zijn. Deze extra afwerking verhoogt het comfort tijdens het gebruik en een verzorgde uitstraling.

Na het aanbrengen van meerdere grondlagen is de gekozen kleur aangebracht. Hierna worden alle onderdelen gemonteerd. Op deze wijze is elk onderdeel van de juiste kleur voorzien en bied de verflaag voldoende bescherming voor alle invloeden.

Als laatst wordt de afwerklaag aangebracht, hierdoor worden alle onderdelen één afgewerkt geheel. Bij dit project hebben op de poten van de statafels de bedrijfsnaam aangebracht.

Meerdere afbeeldingen

statafels@landallandal